• DEŇ ZEME 2021

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album DEŇ ZEME 2021.

              DEŇ ZEME Pri príležitosti „Dňa Zeme“ sme už tradične uskutočnili brigádu, pri ktorej žiaci vysadili niekoľko desiatok stromčekov. Zároveň sme upravili záhony a zbierali odpadky. Triedy prvého stupňa si zasadili „svoje stromčeky“, o ktoré sa budú aj starať. Stromčeky na výsadbu nám sponzorsky zabezpečil rodič p. Vladimír Porubský z Mojzesova. Touto cestou mu v mene detí a školy úprimne ďakujeme.

            • Vážení rodičia, milí predškoláci!

            • Dovoľujeme si Vás informovať o priebehu zápisu do 1. ročníka.

              Vzhľadom na pretrvávajúce pandemické opatrenia bude zápis prebiehať bez prítomnosti detí.  Zápis, resp. overenie údajov  z elektronickej prihlášky bude prebiehať 12. - 13. apríla 2021 od 13.00 - 17.00 hod v I. pavilóne ZŠ Mojzesovo-Černík.  

               

              Rodičia, ktorí ešte nevyplnili elektronickú prihlášku, ju môžu vyplniť na tomto odkaze PRIHLÁŠKA.  V prípade, že nemáte možnosť ju vyplniť elektronicky, bude možné prihlášku vyplniť aj pri zápise.  

               

              Pre vstup do priestorov školy sa zákonný zástupca preukáže negatívnym testom na Covid 19, nie starším ako 7 dní, prípadne platnou výnimkou. V budove školy je nutné používať respirátor na prekrytie dýchacích ciest a dodržiavať bezpečnostné opatrenia.

               

              Pokiaľ je to možné, odporúčame obom rodičom zúčastniť sa zápisu. (Je potrebný súhlas oboch rodičov na prihláške.)  

               

              K zápisu je potrebné priniesť:

              • občiansky preukaz oboch rodičov (ak je to možné),
              • rodný list dieťaťa (k nahliadnutiu),
              • poplatok 15€ na pracovné zošity.

              Rodičia dieťaťa so ŠVVP priložia aj poslednú správu z vyšetrenia CPPPaP. V prípade, že rodičia žiadajú o odklad povinnej školskej dochádzky, musia priniesť všetky potrebné doklady.

               

            • Prevádzka školy od 7. 4. 2021

            • Vážení rodičia!

               

              Žiaci 2. stupňa pokračujú v dištančnom vzdelávaní aj po veľkonočných prázdninách. O prípadných zmenách budeme informovať.

               

              Žiaci 1. stupňa pokračujú v prezenčnej forme za predpokladu dodržania doterajších podmienok.

               

              Vzhľadom na aktuálnu epidemiologickú situáciu naďalej platí, že celá Slovenská republika je v IV. stupni varovania COVID AUTOMATU.

               

              Platnosť testov – zákonných zástupcov žiakov, u ktorých je vyžadovaný, platí 7 kalendárnych dní podľa aktuálnych pravidiel COVID AUTOMATU a vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorou sa nariaďujú opatrenia pri ohrození verejného zdravia k režimu vstupu osôb do priestorov prevádzok a priestorov zamestnávateľa.

               

              Ráno 7.4. 2021 žiak 1. stupňa pri vstupe do priestorov školy odovzdá čestné vyhlásenie a k nahliadnutiu predkladá 7 dňový test, resp. uplatňuje výnimku.

               

              Čestné vyhlásenie:

              1. RODIČIA S PREZENČNÝM VÝKONOM PRÁCE

              Žiaci, ktorí sú deťmi zamestnancov s nevyhnutným prezenčným výkonom práce predkladajú pri vstupe do školy  – Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov, v ktorom potvrdzuje, že rodičia prezenčne pracujú a jeden z nich má negatívny výsledok testu na ochorenie COVID 19 alebo má platnú výnimku z testovania, lebo už prekonal ochorenie a vyliečil sa, či má výnimku z iného dôvodu.   

              Tlačivo (11c)  sa dá stiahnuť na priloženom linku: Priloha_c._11: Priloha_c._11c_-_Zakonny_zastupca_-_Cestne_vyhlasenie_a_suhlas_so_spracovanim_udajov.docx

               

              2. RODIČIA, KTORÍ NEVYKONÁVAJÚ PRÁCU PREZENČNE

               

              Rodičia žiakov, ktorí nevykonávajú prácu prezenčne, ale z objektívnych príčin potrebujú dať dieťa do školy môžu tak urobiť,  pričom predložia tlačivo – Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov, v ktorom potvrdzuje, že má negatívny výsledok testu na ochorenie COVID 19 alebo má platnú výnimku z testovania, lebo už prekonal ochorenie a vyliečil sa, či má výnimku z iného dôvodu.   

              Tlačivo (11a)  sa dá stiahnuť na priloženom linku : Priloha_c._11a_-_Zakonny_zastupca_-_Cestne_vyhlasenie_a_suhlas_so_spracovanim_udajov.docx

               

               

              Žiaci sú naďalej povinní dodržiavať odporúčané hygienické predpisy /nosenie rúška, pravidelné umývanie a dezinfekcia rúk, používanie papierových obrúskov/.

              Stanislav Petráš, riaditeľ školy

               

            • Biologická olympiáda

            • Deviataci aj v poslednom ročníku úspešne reprezentujú našu školu. Zúčastnili sa okresného kola biologickej olympiády, ktorá sa tento rok konala online. Gratulujeme Sophii Hoppanovej a Marekovi Chrenákovi, ktorí boli úspešní riešitelia v súťaži.

            • 2% pre Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík

            • Vážení rodičia a praitelia našej školy! Aj vaše 2 % z dane nám pomôžu pri modernizácii školy, či pri organizácii podujatí pre našich žiakov. Vopred ďakujeme, ak sa rozhodnete tento rok venovať 2 %  zo svojich daní práve našej škole. 

              Postup pre zamestnancov

               

              1. Do 15.02.2021 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň. 2. Potom požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane.  3. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane – to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať. Táto suma však musí byť minimálne 3,00 €. Ak ste v roku 2020 odpracovali dobrovoľnícky minimálne 40 hodín a máte o tom potvrdenie, môžete v prospech prijímateľa poukázať 3% z Vašej zaplatenej dane.4. Vypíšte Vyhlasenie-o-poukazani-dane.pdf , k tomu si pozorne prečítajte Vyhlasenie_poucenie_2021.pdf . Do vyhlásenia doplňte sumu, ktorú chcete poukázať. Naše údaje sú predvyplnené  v editovateľnom .pdf na stránke školy.

              Pozn. Do kolónky ROK sa píše 20205. Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30.04.2021 na daňový úrad podľa Vášho bydliska. Postup pre fyzické osoby

               

              Postup krokov pre fyzické osoby, ktoré si samé podávajú daňové priznanie v roku 20211. Vypočítajte si Vaše 2% z dane z príjmov fyzickej osoby – to je maximálna suma, ktorú môžete poukázať v prospech prijímateľa, poukázať môžete aj menej ako 2%, musí však byť splnená podmienka minimálne 3,00 € pre prijímateľa. 2. V daňovom priznaní pre fyzické osoby sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% z dane v prospech 1 prijímateľa. Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť, v prípade, že chcete peniaze poslať do Združenia rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík: IČO: 42121388Právna forma: občianske združenieNázov: Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - ČerníkČíslo: 505PSČ: 941 04Obec: Mojzesovo3. Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania (zvyčajne do 31.3.2021) na Váš daňový úrad buď elektronicky cez portál Finančnej správy, alebo ak nemáte povinnosť elektronickej komunikácie, tak podľa Vášho bydliska, v tomto termíne aj zaplaťte daň z príjmov. 

               

              Postup pre právnické osoby

               

              Postup krokov na poukázanie 1,0% (2%) pre právnické osoby v roku 20211. Právnické osoby môžu poukázať 1,0% (2%) z dane aj viacerým prijímateľom, minimálna výška v prospech jedného prijímateľa je 8,00 €. 2. Vypočítajte si Vaše 1,0% (2%) z dane z príjmov právnickej osoby– to je maximálna suma, ktorú môžete poukázať v prospech prijímateľa/prijímateľov, poukázať môžete aj menej ako 1,0% (2%), musí však byť splnená podmienka minimálne 8,00 € na jedného prijímateľa. 

              PRÁVNICKA OSOBA 

              3. Pozor: a) Ak právnická osoba (firma) v roku 2020 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2021 (zvyčajne do 31.3.2021) NEDAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať iba 1,0% z dane – vyznačí v daňovom priznaní, že poukazuje iba 1,0% z dane.

              b) Ak právnická osoba (firma) v roku 2020 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2021 (zvyčajne do 31.3.2021) DAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať 2% z dane – označí v daňovom priznaní, že poukazuje 2% z dane (tak ako po minulé roky).

              4. V daňovom priznaní pre právnické osoby – Časť VI. sú už uvedené kolónky na poukázanie 1,0% (2%) z dane v prospech 1 prijímateľa. Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť:

              IČO: 42121388Právna forma: občianske združenieNázov: Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - ČerníkČíslo: 505PSČ: 941 04Obec: Mojzesovo

              5. Pokiaľ ste si vybrali viac prijímateľov, vložte do daňového priznania ďalší list papiera ako prílohu (je uvedená na poslednej strane DP) a uveďte tam analogicky všetky potrebné identifikačné údaje o prijímateľoch a sumu, ktorú chcete v ich prospech poukázať. V kolónke 4 uveďte, koľkým prijímateľom chcete podiel zaplatenej dane poukázať.

              6. Riadne vyplnené daňové priznanie odošlite elektronicky v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania a v tomto termíne aj zaplaťte daň z príjmov.

              Poznámky:

              Vami poukázaná suma 1,0% (2%) z dane bude použitá a rozdelená do posledného centu medzi príjemcov pomoci a to v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov od 01/2021 do 12/2021.

              – Čísla účtov prijímateľov nepotrebujete, ani ich nikde neuvádzate, nakoľko peniaze na účty prijímateľov prevádzajú daňové úrady, nie Vy. Vy platíte celú daň daňovému úradu.

              – Okrem daňového priznania už nepodávate na poukázanie 1% (2%) z dane žiadne iné tlačivá, ako napríklad kópie darovacích zmlúv, atď. – tie sú dôležité až pri prípadnej kontrole.

              – IČO prijímateľa sa do koloniek vypisuje zľava. Ak organizácia nemá uvedený SID, tak kolónky na SID nechajte prázdne.

              Zdroj: www.rozhodni.sk

               

              TLAČIVO: Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby

            • Zápis do 1. ročníka

            • Vážení rodičia, milí predškoláci!

              Dovoľujeme si Vás informovať o zverejnení online prihlášky na zápis žiakov do 1.ročníka ZŠ. Prihlášku môžete vyplniť na tomto odkaze PRIHLÁŠKAZápis bude prebiehať 12. - 13. apríla 2021 od 13.00 - 17.00 v I. pavilóne.  

              Ak bude v čase konania zápisu pretrvávať mimoriadna situácia v súvislosti s ochorením COVID-19, zápis bude prebiehať bez osobnej prítomnosti detí. Priebežne Vás budeme informovať.

              Pokiaľ je to možné odporúčame obom rodičom zúčastniť sa zápisu. (Je potrebný súhlas oboch rodičov)  

              K zápisu je potrebné priniesť občiansky preukaz oboch rodičov, rodný list dieťaťa a poplatok 15€ na pracovné zošity.  Rodičia dieťaťa so ŠVVP priložia aj poslednú správu z vyšetrenia CPPPaP. V prípade, že rodičia žiadajú o odklad povinnej školskej dochádzky, musia priniesť všetky potrebné doklady.

            • Obnova doskočiska

            • Do fotogalérie bol pridaný nový album Obnova doskočiska.

              Aj keď žiaci druhého stupňa sú stále doma na dištančnom vzdelávaní, my už pripravujeme podmienky, aby mohli po návrate využívať školské športoviská. Vďaka spolufinancovaniu Nitrianskeho samosprávneho kraja sme realizovali projekt „Kto športuje, skáče ďalej!“ zameraný na obnovu starého doskočiska. Na nové doskočisko sme napojili „rozbehovú“ bežeckú dráhu, ktorú plánujeme predĺžiť a vytvoriť tak bežecký ovál okolo futbalového ihriska. Veríme, že športoviská a vynovené priestory školy budú môcť žiaci už čoskoro naplno využívať. Tešíme sa na skorý návrat žiakov do školy.

            • Pokyny k nástupu žiakov k 8.3. 2021

            • Vážení rodičia!

              Na základe uznesenia vlády č. 122 z 28.2. 2021 je jedným z opatrení na spomalenie šírenia infekcie koronavírusu aj opatrenie na obmedzenie mobility minimalizáciou prezenčného výkonu práce. Vzhľadom na rozhodnutie ministra školstva č.2021/10079:2-A1810 s účinnosťou od 8.3. 2021 bude 1.stupeň ZŠ v prevádzke prednostne pre žiakov, ktorí sú deťmi zamestnancov s nevyhnutným prezenčným výkonom práce. V tomto prípade obaja rodičia predkladajú čestné prehlásenie, že nemajú možnosť vykonávať prácu z domu.

              Pokiaľ sú rodičia žiakov, ktorí nevykonávajú prácu prezenčne, ale z objektívnych príčin potrebujú dať dieťa do školy môžu tak urobiť tiež. V oboch prípadoch musí mať jeden z rodičov negatívny test na COVID-19 nie starší ako 7 dní alebo platnú výnimku. Ostatní žiaci sa budú vzdelávať dištančnou formou z domu.

              Prezenčné vyučovanie  pre 1.stupeň bude od 8.00 do 11.30 (prvé 4 hodiny). Vyučovanie pre žiakov, ktorí sa budú vzdelávať z domu bude zabezpečované online. O online rozvrhu Vás budú informovať triedni učitelia. V prevádzke bude aj Školský klub detí a Školská jedáleň.  Podmienkou nástupu detí je negatívny test jedného zákonného zástupcu /okrem výnimiek z testovania/.  Žiaci 1. - 4. roč. nepotrebujú test bez ohľadu na vek.

               

              Podmienky nástupu žiaka do školy :

              Žiaci, ktorí sú deťmi zamestnancov s nevyhnutným prezenčným výkonom práce predkladajú pri vstupe do školy  – Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov, v ktorom potvrdzuje, že rodičia prezenčne pracujú a jeden z nich má negatívny výsledok testu na ochorenie COVID 19 alebo má platnú výnimku z testovania, lebo už prekonal ochorenie a vyliečil sa, či má výnimku z iného dôvodu.   

              Tlačivo (11c)  sa dá stiahnuť na priloženom linku: Priloha_c._11: Priloha_c._11c_-_Zakonny_zastupca_-_Cestne_vyhlasenie_a_suhlas_so_spracovanim_udajov.docx​​​​​​​


              Rodičia žiakov, ktorí nevykonávajú prácu prezenčne, ale z objektívnych príčin potrebujú dať dieťa do školy môžu tak urobiť,  pričom predložia tlačivo – Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov, v ktorom potvrdzuje, že má negatívny výsledok testu na ochorenie COVID 19 alebo má platnú výnimku z testovania, lebo už prekonal ochorenie a vyliečil sa, či má výnimku z iného dôvodu.   

              Tlačivo (11a)  sa dá stiahnuť na priloženom linku : Priloha_c._11a_-_Zakonny_zastupca_-_Cestne_vyhlasenie_a_suhlas_so_spracovanim_udajov.docx​​​​​​​


               

              Žiaci sú naďalej povinní dodržiavať odporúčané hygienické predpisy /nosenie rúška, pravidelné umývanie a dezinfekcia rúk, používanie papierových obrúskov/.

               

               

              Žiadame rodičov, aby skontrolovali, či majú žiaci v aktovke požadované čestné vyhlásenie.


              Stanislav Petráš, riaditeľ školy

            • Geografická olympiáda

            • Naši mladí nadšenci geografie sa zúčastnili okresného kola geografickej olympiády, ktorá sa tento rok kvôli pandemickej situácií konala online.
              Vďaka ich šikovnosti a intenzívnej príprave sa všetci stali úspešnými riešiteľmi.

              Kategória E
              7. miesto Richard Gábriš (9. trieda) - 83 bodov z 90 
              30. miesto Marek Chrenák (9. trieda) - 70 bodov z 90

              Kategória F
              17.-20. miesto Filip Halás (6. trieda) - 71 bodov z 90

              Blahoželáme chlapci a držíme palce na ďalších súťažiach. 

            • Dejepisná olympiáda

            • Usilovná príprava sa vyplatila. V okresnom kole dejepisnej olympiády získal Peter Lehocký 1. miesto. Srdečne blahoželáme a držíme palce v krajskom kole.

              V. Teplanová

               

            • 2% pre Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík

            • Vážení rodičia a praitelia našej školy! Aj vaše 2 % z dane nám pomôžu pri modernizácii školy, či pri organizácii podujatí pre našich žiakov. Vopred ďakujeme, ak sa rozhodnete tento rok venovať 2 %  zo svojich daní práve našej škole. 

              Postup pre zamestnancov

               

              1. Do 15.02.2021 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň. 

              2. Potom požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane.  

              3. Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane – to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať. Táto suma však musí byť minimálne 3,00 €. Ak ste v roku 2020 odpracovali dobrovoľnícky minimálne 40 hodín a máte o tom potvrdenie, môžete v prospech prijímateľa poukázať 3% z Vašej zaplatenej dane.

              4. Vypíšte Vyhlasenie-o-poukazani-dane.pdf , k tomu si pozorne prečítajte Vyhlasenie_poucenie_2021.pdf . Do vyhlásenia doplňte sumu, ktorú chcete poukázať. Naše údaje sú predvyplnené  v editovateľnom .pdf na stránke školy.

              Pozn. Do kolónky ROK sa píše 2020

              5. Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30.04.2021 na daňový úrad podľa Vášho bydliska. 


              Postup pre fyzické osoby

               

              Postup krokov pre fyzické osoby, ktoré si samé podávajú daňové priznanie v roku 2021

              1. Vypočítajte si Vaše 2% z dane z príjmov fyzickej osoby – to je maximálna suma, ktorú môžete poukázať v prospech prijímateľa, poukázať môžete aj menej ako 2%, musí však byť splnená podmienka minimálne 3,00 € pre prijímateľa. 

              2. V daňovom priznaní pre fyzické osoby sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% z dane v prospech 1 prijímateľa. Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť, v prípade, že chcete peniaze poslať do Združenia rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík: 

              IČO: 42121388
              Právna forma: občianske združenie
              Názov: Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík
              Číslo: 505
              PSČ: 941 04
              Obec: Mojzesovo

              3. Riadne vyplnené daňové priznanie doručte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania (zvyčajne do 31.3.2021) na Váš daňový úrad buď elektronicky cez portál Finančnej správy, alebo ak nemáte povinnosť elektronickej komunikácie, tak podľa Vášho bydliska, v tomto termíne aj zaplaťte daň z príjmov. 

               

              Postup pre právnické osoby

               

              Postup krokov na poukázanie 1,0% (2%) pre právnické osoby v roku 2021

              1. Právnické osoby môžu poukázať 1,0% (2%) z dane aj viacerým prijímateľom, minimálna výška v prospech jedného prijímateľa je 8,00 €. 

              2. Vypočítajte si Vaše 1,0% (2%) z dane z príjmov právnickej osoby– to je maximálna suma, ktorú môžete poukázať v prospech prijímateľa/prijímateľov, poukázať môžete aj menej ako 1,0% (2%), musí však byť splnená podmienka minimálne 8,00 € na jedného prijímateľa. 

              PRÁVNICKA OSOBA 

              3. Pozor: 
              a) Ak právnická osoba (firma) v roku 2020 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2021 (zvyčajne do 31.3.2021) NEDAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať iba 1,0% z dane – vyznačí v daňovom priznaní, že poukazuje iba 1,0% z dane.

              b) Ak právnická osoba (firma) v roku 2020 až do termínu na podanie daňového priznania a zaplatenie dane v roku 2021 (zvyčajne do 31.3.2021) DAROVALA financie vo výške minimálne 0,5% z dane na verejnoprospešný účel (aj inej organizácii, nemusí byť iba prijímateľovi), tak môže poukázať 2% z dane – označí v daňovom priznaní, že poukazuje 2% z dane (tak ako po minulé roky).

              4. V daňovom priznaní pre právnické osoby – Časť VI. sú už uvedené kolónky na poukázanie 1,0% (2%) z dane v prospech 1 prijímateľa. Údaje, ktoré potrebujete do daňového priznania uviesť:

              IČO: 42121388
              Právna forma: občianske združenie
              Názov: Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík
              Číslo: 505
              PSČ: 941 04
              Obec: Mojzesovo

              5. Pokiaľ ste si vybrali viac prijímateľov, vložte do daňového priznania ďalší list papiera ako prílohu (je uvedená na poslednej strane DP) a uveďte tam analogicky všetky potrebné identifikačné údaje o prijímateľoch a sumu, ktorú chcete v ich prospech poukázať. V kolónke 4 uveďte, koľkým prijímateľom chcete podiel zaplatenej dane poukázať.

              6. Riadne vyplnené daňové priznanie odošlite elektronicky v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania a v tomto termíne aj zaplaťte daň z príjmov.

              Poznámky:

              Vami poukázaná suma 1,0% (2%) z dane bude použitá a rozdelená do posledného centu medzi príjemcov pomoci a to v priebehu nasledujúcich 12 mesiacov od 01/2021 do 12/2021.

              – Čísla účtov prijímateľov nepotrebujete, ani ich nikde neuvádzate, nakoľko peniaze na účty prijímateľov prevádzajú daňové úrady, nie Vy. Vy platíte celú daň daňovému úradu.

              – Okrem daňového priznania už nepodávate na poukázanie 1% (2%) z dane žiadne iné tlačivá, ako napríklad kópie darovacích zmlúv, atď. – tie sú dôležité až pri prípadnej kontrole.

              – IČO prijímateľa sa do koloniek vypisuje zľava. Ak organizácia nemá uvedený SID, tak kolónky na SID nechajte prázdne.

              Zdroj: www.rozhodni.sk

               

              TLAČIVO: Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby

               

            • Vyučovanie 1. stupeň od 15.2. 2021

            • Vážení rodičia žiakov 1. stupňa,

               

              od 15. 2. 2021 pokračujeme naďalej v prezenčnom vzdelávaní 1. stupni ZŠ.

              Vyučovanie bude od 8.00 do 11.30 (prvé 4 hodiny). V prevádzke bude aj Školský klub detí a Školská jedáleň.  Podmienkou nástupu detí je negatívny test jedného zákonného zástupcu /okrem výnimiek z testovania /.  Žiaci 1.-4. roč. nepotrebujú test bez ohľadu na vek.

               

              Podmienky nástupu žiaka do školy :

              1. Zákonným zástupcom podpísané tlačivo – Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov, v ktorom potvrdzuje, že má negatívny výsledok testu na ochorenie COVID 19 alebo má platnú výnimku z testovania, lebo už prekonal ochorenie a vyliečil sa, či má výnimku z iného dôvodu.   

              Tlačivo 11a  sa dá stiahnuť na priloženom linku : ZS_Priloha_c._11a_-_Zakonny_zastupca_-_Cestne_vyhlasenie_a_suhlas_so_spracovanim_udajov(1).docx

               

              2. Zákonný zástupca sa oboznámi s tlačivom – Informácie pre dotknuté osoby a dobrovoľný súhlas.  Tlačivo 11b  sa dá stiahnuť na priloženom linku : Priloha_c._11b_ZS-_Zakonny_zastupca_-_Informacie_pre_dotknute_osoby_o_dobrovolnom_suhlase(1).docx

               

              3. Žiaci sú naďalej povinní dodržiavať odporúčané hygienické predpisy /nosenie rúška, pravidelné umývanie a dezinfekcia rúk, používanie papierových obrúskov/.

               

              Pokiaľ má rodič možnosť môže sa otestovať v ľubovoľnom odbernom mieste antigénovým alebo PCR testom.  Testovanie rodičov bude zabezpečené aj obcou v mieste bydliska rodiča v nasledovne:

               

              >> Mojzesovo, sobota 13.2. 2021 v čase od 8.00 do 16.00 (testovanie podľa abecedného poradia zverejnené na stránke obce Mojzesovo)

               

               

              >> Černík,  sobota 13.2. 2021  v čase od 8.00 – 12.00 (Je potrebné dodržať poradie, ktoré platilo pri testovaní minulý týždeň. Odporúčame občanom, aby sa dostavili na testovanie maximálne 5 minúť pred svojím termínom. Ten, kto nebol objednaný minulý týždeň je potrebné, aby sa objednal na tel. č.  035/6578 105.   

               

              >> Vinodol, sobota 13.2. 2021 (prihlásiť telefonicky, dnes 11.02.2021 v čase do 15:30 hod a počas piatka 12.02.2021 v čase od 08:00 do 14:00 hod. na tel. čísle 0917 738 189)

               

              Podľa vyhlásenia ÚVZ platnosť testov je 7 dní.

               

              Žiadame rodičov, aby skontrolovali, či majú žiaci v aktovke požadované dokumenty, lebo v opačnom prípade nebude môcť žiak vstúpiť  do priestorov školy.

               

            • Doplnené informácie k otvoreniu školy od 8. 2. 2021

            • Vážení rodičia žiakov 1. stupňa,

              na základe rozhodnutia MŠVVaŠ sa nastupuje od 8. 2. 2021 na prezenčné vzdelávanie na 1. stupni ZŠ. Vyučovanie bude od 8.00 do 11.30 (prvé 4 hodiny). V prevádzke bude aj Školský klub detí a Školská jedáleň.  Podmienkou nástupu detí je negatívny test jedného zákonného zástupcu /okrem výnimiek z testovania /.  Žiaci 1.-4. roč. nepotrebujú test bez ohľadu na vek.

               

              Podmienky nástupu žiaka do školy :

              1. Zákonným zástupcom podpísané tlačivo – Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním údajov, v ktorom potvrdzuje, že má negatívny výsledok testu na ochorenie COVID 19 alebo má platnú výnimku z testovania, lebo už prekonal ochorenie a vyliečil sa, či má výnimku z iného dôvodu.   

              Tlačivo 11a  sa dá stiahnuť na priloženom linku : Čestné vyhlásenie a súhlas so spracovaním osobných údajov.docx  (tlačivé je dostupné aj na odberných miestach).

               

              2. Zákonný zástupca sa oboznámi s tlačivom – Informácie pre dotknuté osoby a dobrovoľný súhlas.  Tlačivo 11b  sa dá stiahnuť na priloženom linku : Zakonný_zástupca_-_Informácie_pre_dotknuté_osoby_o_dobrovoľnom_súhlase /príloha 11b/.docx

               

              3. Žiaci sú naďalej povinní dodržiavať odporúčané hygienické predpisy / nosenie rúška, pravidelné umývanie a dezinfekcia rúk, používanie papierových obrúskov /

              Žiadame rodičov, aby skontrolovali, či majú žiaci v aktovke požadované dokumenty, lebo v opačnom prípade nebude môcť žiak vstúpiť  do priestorov školy.

            • 1.stupeň ZŠ - návrat do školy od 8.2. 2021

            • Vážení rodičia, milí žiaci!

               

              Na základe rozhodnutia MŠVVaŠ SR  od  pondelku 8.2.2021 začína prezenčné vyučovanie  1.- 4. ročníka.

               

              V prevádzke bude aj ŠKD. Stravovanie žiakov bude zabezpečené v školskej jedálni.

               

              Žiaci 1. stupňa budú mať automaticky objednaný obed. V prípade nezáujmu o obed je potrebné sa odhlásiť zo stravy cez aplikáciu EDUPAGE alebo u vedúcej školskej jedálne 0911 789 845

               

              Návrat žiakov je podmienený povinným pretestovaním 1 zákonného zástupcu, ktorý žije s dieťaťom v spoločnej domácnosti. Deti  1. stupňa ZŠ  sa netestujú.

               

              Pokiaľ má rodič možnosť môže sa otestovať v ľubovoľnom odbernom mieste antigénovým alebo PCR testom.  Testovanie rodičov bude zabezpečené aj obcou v mieste bydliska rodiča v nasledovne:

               

              >> Mojzesovo, sobota 6.2. 2021 v čase od 8.00 do 18.00 (testovanie podľa abecedného poradia zverejnené na stránke obce Mojzesovo)

               

               

              >> Černík,  sobota 6.2. 2021  v čase od 8.00 – 12.00 (potrebné objednať sa telefonicky vo štvrtok 4.2.2021 na čísle 035/ 6578 105)

               

              >> Vinodol, sobota 6.2. 2021 (prihlásiť telefonicky, dnes 04.02.2021 v čase do 15:30 hod a počas piatka 05.02.2021 v čase od 08:00 do 14:00 hod. na tel. čísle 0917 738 189 alebo 037/6598133)

               

              Podľa vyhlásenia ÚVZ platnosť testov je 7 dní.

               

              Pri nástupe detí do školy v pondelok 8.2.2021 bude potrebné doniesť Čestné vyhlásenie rodiča. (hneď ako bude ministerstvom zverejnené zašleme rodičom cez edupage, zverejníme na web stránke školy a zároveň ho necháme k dispozícii aj na odberných miestach v Mojzesove,  Černíku a Vinodole).

               

              Čakáme na usmernenie Ministerstvom školstva, o ktorom  Vás budeme informovať.

               

              Spolu to zvládneme!

               

              Stanislav Petráš

              riaditeľ školy

               

            • Vyučovanie od januára 2021

            • Vážení rodičia žiakov I. stupňa (1. – 4. ročník), milí žiaci,

              v budúcom týždni od 11. do 15. januára 2021 sa bude I. stupeň v dôsledku zlej epidemiologickej situácie a nariadení MŠVVaŠ SR vyučovať dištančne. O presnej forme tohto spôsobu vyučovania Vás budeme ešte informovať presnejšie.

               

              Vážení rodičia žiakov II. stupňa (5. – 9. ročník), milí žiaci,

              od pondelku 11.1.2021 sa pokračuje v doterajšom online dištančnom vyučovaní podľa doterajšieho online rozvrhu. O prípadnej zmene rozvrhu budeme informovať.

              Pôvodne plánované AG testovanie žiakov II. stupňa a ich rodičov v termíne 7. - 9. 1. 2021 sa neuskutoční. O novom termíne Vás budeme informovať.

              Stanislav Petráš, riaditeľ školy

            • Čaro Vianoc v piesňach detí - Piesne v podaní žiakov a učiteľov ZŠ Mojzesovo-Černík

            • Vzhľadom k situácii, ktorá nám neumožňuje prezentovať talent a šikovnosť našich detí formou Vianočnej akadémie, sme sa rozhodli, potešiť všetkých blízkych ako aj priaznivcov našej školy v tomto predvianočnom čase milým a hravým vianočným darčekom. Je ním naše prvé, horúce vianočné CD, ktoré naspievali žiaci a učitelia našej školy. Napriek ťažkej dobe veríme, že Vás poteší, vyčarí úsmev na tvári a zahreje Vaše srdcia. Deti sú zázrak!

        • Výchovný koncert

        • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

          Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. 

          V dňoch 18. a 19. 9. 2023 sa stretli žiaci v rámci výchovného koncertu s lektorom Lukášom, ktorý im priblížil hru na rôznych rytmických nástrojoch a perkusiách, a to najmä hru na djembe, doumbeku, darbuku či cajone. Hudba a perkusie sú Lukášom vnímané ako nástroj prepojenia ľudí ako samých so sebou, tak aj s ich okolím. Deti mali možnosť nielen počúvať, ale aj samy vyskúšať, ako znejú rytmické hudobné nástroje, ak na ne udierame rôznymi spôsobmi.

      • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis. Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus. Donec quis dolor

        Phasellrtsce scipitvarius mi. Cum sociistoque pentibus et magnis diarturtots nascetur rimulug maleada odiorbi dio gravida atcurus necuus a lorem. Maecenas tristique ori ac sem. Duis ultrices pharetra gna. Donec accumsan malesuada ornec sit amet eros. Lorem ipsum dolor sit amt consc tetuer aiing elit. Mauris fermentum tum magna. Sed laoreet aliquam leo. Ut te dolor dapbus eget elentu vel cursus eleifend elit. Aenean auctor wrna. Aliqua volutpat. Duis ac turpis. Integer rutrum ante eu lacuest um liberoisl porta vel sceleisque eget malesuada at neque. Vivam nibhus leo vel metus. Nulla facilisi. Aenean nec eros. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et trices posuere cubilia Suspendisse sollicitudin velit sed leo pharetra augue nec augue. Nam elit magnandrerit sit amet tincidunt ac viverra sed nulla.

        Donec porta diam eu massa. Quisque diam lorem interdum vitaedapibus ac scelerisque vitae pede. Donec eget tellus non erat lacinia fermentum. Donec in velit vel ipsum auctor pulvinar. Proin ullamcorper urna et felis. Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adipiscing elit. Etiam lacinia feugiat libero, quis sodales metus porta quis. Proin maximus feugiat ipsum id rhoncus. Donec quis dolor eu est sagittis cursus sed eu ex. Suspendisse bibendum dignissim justo. Aliquam vestibulum magna at iaculis eleifend. Sed mattis ligula et sem egestas rutrum. Vestibulum vel ante nec erat fermentum varius. Curabitur tempus commodo velit, non commodo libero aliquam eu. Suspendisse hendrerit, urna ut convallis auctor, nunc arcu fermentum urna, eleifend vestibulum mauris nunc sit amet velit. Fusce quis massa non nibh pharetra commodo eu vel tortor. Pellentesque dui turpis, ornare at condimentum sit amet, interdum eget turpis. Praesent vitae ipsum maximus, tempus mauris ac, viverra enim. Nullam lorem lectus, venenatis sed porttitor at, cursus quis tellus. 

          • Rodičovské združenie

          • 17. 4. 2024
          • Vážení rodičia!

            Pozývame vás v stredu 24.4.2024 na triedne rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční v jednotlivých triedach ZŠ. Presný čas upresnia triedni učitelia.Tešíme sa na vašu účasť!

          • Darujte 2% pre Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík

          • 22. 3. 2024
          • Vážení rodičia a priatelia školy!

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo – Černík.  Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy

             

            Ak sa rozhodnete darovať nám 2% zo svojich daní z príjmu, pripravili sme pre Vás stručný návod, ako na to.

             

            Postup darovanie 2% pre  Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo – Černík

             

            • IČO: 42121388
            • Obchodné meno: Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík
            • Právna forma: Občianske združenie
            • Sídlo: Mojzesovo 505, 941 04 Mojzesovo

             

            Postup:

            Zamestnanec 

            1. Do 15. februára 2024 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a o vystavenie Potvrdenia o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti. 

            2. Vyplňte tlačivo Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby 

            3. Do 30. apríla 2024 doručte obe tlačivá na daňový úrad podľa vášho bydliska.

             

             Fyzická osoba

             Ak ste fyzická osoba, ktorá sama podáva daňové priznanie:

            1. Vyplňte v Daňovom priznaní pre fyzické osoby kolónky na poukázanie 2 % z dane z príjmu.

            2. Daňové priznanie k dani z príjmov za zdaňovacie obdobie roku 2023 je fyzická osoba povinná podať v lehote do 02. apríla 2024 (resp. v predĺženej lehote na podanie daňového priznania, t. j. do 01. 07. 2024 alebo 30. 09. 2024)

             

            Právnická osoba

            Ak ste právnická osoba:

            1. Vyplňte v Daňovom priznaní pre právnické osoby kolónky na poukázanie 2% z dane z príjmu.

            2. Lehota na podanie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za zdaňovacie obdobie roka 2023 uplynie 02. apríla 2024 (resp. v predĺženej lehote na podanie daňového priznania, t. j. do 01. 07. 2024 alebo 30. 09. 2024).

            Ďakujeme

            Tlačivo: Vyhlásenie o poukázaní  podielu zaplatenej  dane z prijímov fyzickej osoby.pdf

          • Riaditeľské voľno

          • 13. 3. 2024
          • Riaditeľ Základnej školy Mojzesovo - Černík, 941 04 Mojzesovo

            č. 505, v súlade so zákonom 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) §150,

            ods. 5 a o zmene a doplnení niektorých zákonov, udeľuje žiakom 5. – 8. ročníka

            dňa 20. marca 2024 riaditeľské voľno z organizačných dôvodov (Testovanie 9 – 2024).

            V tento deň sú všetci žiaci 5. - 8. ročníka automaticky odhlásení

            zo stravy. 

          • OZNAM: Chrípkové prázdniny 21. – 27. február 2024

          • 20. 2. 2024
          • Riaditeľ Základnej školy Mojzesovo-Černík oznamuje rodičom a zákonným zástupcom žiakov, že v dňoch 21. – 27. februára 2024 bude vyučovací proces prerušený z dôvodu zvýšenia akútnych respiračných ochorení na základe rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Nových Zámkoch. Počas tohto obdobia nebude v prevádzke školská jedáleň a školský klub detí. Výchovno-vzdelávací proces začne  v stredu  28. februára 2024.

          • Darujte 2% pre Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík

          • 19. 2. 2024
          • Vážení rodičia a priatelia školy!

            Zákon Vám umožňuje darovať 2 % zo svojich daní z príjmov neziskovej organizácii, ako je aj naše Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo – Černík.  Tento dar Vás nič nestojí, pretože daň by ste inak odviedli štátu. Vaše 2 % pre nás znamenajú prejavenie dôvery a podporu v rozvíjaní našich aktivít v prospech Vašich detí. Využite možnosť rozhodnúť o Vašich 2%!

            Finančné prostriedky budú použité na:

            • skvalitnenie výchovno-vzdelávacieho procesu na škole
            • skvalitnenie vybavenia školy

             

            Ak sa rozhodnete darovať nám 2% zo svojich daní z príjmu, pripravili sme pre Vás stručný návod, ako na to.

             

            Postup darovanie 2% pre  Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo – Černík

             

            • IČO: 42121388
            • Obchodné meno: Združenie rodičov pri ZŠ Mojzesovo - Černík
            • Právna forma: Občianske združenie
            • Sídlo: Mojzesovo 505, 941 04 Mojzesovo

             

            Postup:

            Zamestnanec 

            1. Do 15. februára 2024 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň a o vystavenie Potvrdenia o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti. 

            2. Vyplňte tlačivo Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby 

            3. Do 30. apríla 2024 doručte obe tlačivá na daňový úrad podľa vášho bydliska.

             

             Fyzická osoba

             Ak ste fyzická osoba, ktorá sama podáva daňové priznanie:

            1. Vyplňte v Daňovom priznaní pre fyzické osoby kolónky na poukázanie 2 % z dane z príjmu.

            2. Daňové priznanie k dani z príjmov za zdaňovacie obdobie roku 2023 je fyzická osoba povinná podať v lehote do 02. apríla 2024 (resp. v predĺženej lehote na podanie daňového priznania, t. j. do 01. 07. 2024 alebo 30. 09. 2024)

             

            Právnická osoba

            Ak ste právnická osoba:

            1. Vyplňte v Daňovom priznaní pre právnické osoby kolónky na poukázanie 2% z dane z príjmu.

            2. Lehota na podanie daňového priznania k dani z príjmov právnických osôb za zdaňovacie obdobie roka 2023 uplynie 02. apríla 2024 (resp. v predĺženej lehote na podanie daňového priznania, t. j. do 01. 07. 2024 alebo 30. 09. 2024).

            Ďakujeme

            Tlačivo: Vyhlásenie o poukázaní  podielu zaplatenej  dane z prijímov fyzickej osoby.pdf

          • Pozvánka: RODIČOVSKÝ PLES ZŠ Mojzesovo-Černík

          • 28. 12. 2023
          • Milí rodičia a priatelia našej školy, srdečne Vás pozývame na RODIČOVSKÝ PLES ZŠ Mojzesovo-Černík.

            Vstupenky si môžete zakúpiť v ZŠ u ekonómky školy (p. Sojková 0910 908 661; 035/6578001) alebo v kvetinárstve Fialka v Mojzesove (p. Petríková 0907 723 511) .

            Prosíme, ak máte možnosť a záujem podporte ples cenou do tomboly. , kontaktujte, prosím, vedenie školy ( 035/6578001) alebo triednych učiteľov. Ďakujeme 

          • Zrušenie Vianočnej akadémie

          • 18. 12. 2023
          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            z dôvodu zvýšeného výskytu respiračných ochorení je Vianočná akadémia – ZRUŠENÁ.

             

            Vyučovanie bude tento týždeň prebiehať v riadnom režime.

             

            V piatok 22.12. 2023 budú mať žiaci triedne besiedky - vyučovanie končí 10:35.

            ŠKD bude v piatok 22.12. 2023 v prevádzke do 15.00.

             

            Stanislav Petráš, riaditeľ školy

             

          • OZNAM O CHRÍPKOVÝCH PRÁZDNINÁCH

          • 11. 12. 2023
          • Riaditeľ Základnej školy Mojzesovo-Černík oznamuje rodičom a zákonným zástupcom žiakov, že v dňoch 12. – 15. decembra 2023 bude vyučovací proces prerušený z dôvodu zvýšenia akútnych respiračných ochorení na základe rozhodnutia Regionálneho úradu verejného zdravotníctva so sídlom v Nových Zámkoch. Počas tohto obdobia nebude v prevádzke ani školský klub detí. Výchovno-vzdelávací proces začne opäť v pondelok 18. decembra 2023.

             

          • Turnaj vo vybíjanej

          • 10. 12. 2023
          • Žiaci tretích tried a štvrtáci v priateľskom turnaji vo vybíjanej si zmerali svoje sily, aby si uvedomili, že víťazstvo nie je až také cenné. Priateľstvo a spoločné úsilie dokáže vyčariť úsmev na perách a spokojný pocit v srdiečkach, to sú najdôležitejšie hodnoty. Postavme sa prostredníctvom športu a spoločnými aktivitami proti nepriateľom dnešnej mladej generácie.

          • Pasovanie prvákov

          • 10. 12. 2023
          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Pasovanie prvákov.

            Nové prostredie, spolužiaci a učitelia - na toto všetko si museli naši najmladší - prváci za pár týždňov zvyknúť. A keďže sa im to úžasne podarilo, čakalo ich slávnostné pasovanie, ktoré sa uskutočnilo 1. decembra 2023. Pasovačkou ich sprevádzali žiaci deviateho ročníka. Tentokrát sa inšpirovali rozprávkou Soľ nad zlato, ktorú premenili na Škola nad zlato. Prostredníctvom už nadobudnutých vedomostí prváci pomohli pánovi kráľovi zachrániť jeho dcéru i celé kráľovstvo. Ukázali tak svoju šikovnosť a dokázali, že škola a vedomosti sú naozaj veľmi dôležité. Za odmenu ich pán kráľ pozval na kráľovskú hostinu a pasoval ich za princov a princezné tohto kráľovstva, čiže sa oficiálne stali žiakmi a žiačkami našej školy. Krásne predpoludnie bolo plné zábavy a kamarátstva medzi najmladšími a najstaršími žiakmi.

          • Literatúra iným pohľadom

          • 5. 12. 2023
          • Veľmi obohacujúce a zaujímavé bolo vyučovanie s lektorkou Mgr. Hankou Révayovou Zeleňákovou, PhD., ktorá žiakom 8. a 9. ročníka sprístupnila prostredníctvom poézie a prózy aktuálne problémy dnešnej doby. V téme Keď vytneš posledný strom sa deviataci oboznámili s technikou štruktúrovanej drámy, ktorá je výborným nástrojom k hĺbkovému čítaniu literárneho textu, konkrétne pracovali s úryvkom Tolkienovho románu Pán prsteňov - Dve veže. Hlbšia analýza environmentálnych motívov núti žiakov rozmýšľať nad ochranou stromov a prírody.

            Poézia okamihu - žiaci 8. ročníka čítali výber japonskej poézie básnika Macuoa Bašóa. Oboznámili sa s krátkou lyrickou formou haiku. V interpretačnom dialógu s lektorkou preskúmali princípy básnickej tvorby, analyzovali metaforické významy, organizáciu verša, motívy a symboly. Na záver sa žiaci pokúsili vytvoriť skladačku z papiera - origami.

          • Noc v škole

          • 27. 11. 2023
          • Prespať v škole, utužiť kolektív i kamarátstvo, ale tiež oddýchnuť si od každodenných školských povinností a zažiť atmosféru školy počas noci bolo cieľom tohto pre deti veľmi úspešného projektu. Noc z 16. 11. na 17. 11. 2023 patrila žiakom 6., 7. A a 7. B triedy.

    • Kontakty

      • Základná škola Mojzesovo - Černík
      • 0356578001
      • 035/657 8001 PaedDr. Stanislav Petráš - riaditeľ Mgr. Janka Laurová - zástupkyňa, mobil: 0905 230 538 Bc. Dominika Sojková - tajomníčka, účtovníčka, PAM, mobil: 0910 908 661 Miriam Teplanová - vedúca jedálne mobil: 0911 789 845
      • 941 04 Mojzesovo č. 505 94104 Mojzesovo Slovakia
      • 37863967
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje